top of page

Ameliyatsız Genital Estetik

Gelişen teknoloji ile birlikte birçok soruna kısa sürede ve etkili çözümler bulunmakta olup bunlardan birisi de estetik operasyonlarına getirilen hızlı ve sağlıklı çözümlerdir. Estetik işlemler, günümüzde çoğu insanın tercih ettiği ve sıklıkla yaptırdığı işlemler olmakla beraber genital bölge estetiği de son zamanlarda burun ve yüz estetiği kadar popüler olmuştur. Genital bölge kişiden kişiye değişen ve zamanla deforme olan bir yapıya sahiptir.

Genital bölgenin anatomisine bakacak olursak genel olarak dışta bulunan dudaklar (labium majus), içte bulunan dudaklar (labium minus) ve üstte bulunan klitoris kadın genital bölgesini oluşturmaktadır.

Genital alan özel bir alandır ve çoğu kadın bu alana fazla dokunulmasını istemez. Genellikle yaşadıkları sıkıntıları kimseyle paylaşmazlar ya da tedaviyi durmadan ertelerler. Artık korkularınızı yenmenizi sağlayacak ve kısa sürede ağrısız ve acısız iyileşebilmenizi sağlayacak yöntemler bulunmaktadır. Yani bıçak altına yatmadan ameliyatsız genital estetik yöntemi ile birçok sorun çözülebilmektedir.

Genital bölgenin olması gereken görünümü; dış dudakların iç dudakları kapatmasıdır. Çoğu kişide dudaklar yapısal olarak farklıdır yani dudaklar simetrik değildir veya zamanla deforme olarak sarkmıştır. Genital bölgenin görüntüsünün kötü olması cinsel yaşamı da fazlasıyla etkilemektedir. Hemen hemen bütün kadınlar genital bölgelerindeki deformasyondan utanarak özgüvenlerini kaybetmekte ve cinsel hayatlarında isteklerini sağlayamamaktadırlar. Sadece görüntünün kötü olması değil; aynı zamanda deforme olarak bozulmuş bu alan birçok işlevini de kaybetmektedir. İşlevini kaybedince de beraberinde birden çok soruna neden olmaktadır. Bunlar; idrar kaçırma, vajinal kuruluk, vajinanın genişlemesi gibi hem cinsel yaşamınızı etkileyecek hem de günlük hayatınıza zarar verebilecek sorunlardır. Ameliyatsız genital estetik ile yani radyofrekans enerjisinden yaralanarak tüm bu sorunlara çözüm getirilebilmektedir.

Genellikle başvurulan genital estetik işlemleri; vajinoplasti yani vajina daraltma ve labioplastidir. Daha az sıklıkla yapılan diğer işlemler ise; labium minuslara yapılan yağ enjeksiyonu, klitorisin duyarlılığının arttırılması, genital beyazlatma ve kızlık zarı dikimidir.

Ameliyatsız genital estetik yöntemi sayesinde artık uzun cerrahi işlemler yerine kısa sürede radyofrekans enerjisi ile tedaviler yapılabilmektedir. Tedavide ağrı ya da acı hissetmemekte ve günlük yaşantınızı kısıtlayan bir engelle karşılaşmamaktasınız. Radyofrekans enerjisi ile küçük dudakların küçültülmesi ve sıkılaşması sağlanabilmektedir. Bu işlemden sonra, sıkılaşan dudaklar yükselmekte ve vajinal girişin çapı daralarak daha sağlıklı bir cinsel ilişki sağlanabilmektedir. Aynı zamanda vajina kayganlaşmakta ve uyarı artışı da sağlanmış olmakta yani kısacası kısa sürede etkin sonuçlar veren ameliyatsız genital estetik sayesinde korkularınızı bir kenara bırakmaktasınız. Sadece cinsel açıdan değil aynı zamanda idrar kaçırma gibi günlük hayatı etkileyen sıkıntılara da radyofrekans etkili ve sağlıklı çözümler sunmaktadır.

Eğer siz de idrar kaçırma, vajinada genişleme, vajinal kuruluk, orgazm olamama, tedavilere yanıt alamadığınız ve sürekli ped kullanmak zorunda kaldığınız vajinal akıntı gibi sorunlardan birini bile yaşıyorsanız ya da genital görünümünüzün daha güzel olmasını istiyorsanız radyofrekans enerjisi ile tanışarak kısa sürede tedavi olabilirsiniz.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page